På vej igennem den pragtfulde historiske by med de snoede gader, bliver man i Prag fyldt med synsindtryk – smukke gamle bygninger, arkitektur, ornamenter og parker blandt andet.

I shopping gaderne ligger der små butikker side om side, der sælger alt hvad en turist kan begære.

Man kan komme til at overse en enkelt forretning eller to, men det er ikke til at overse alle de små og store forretninger som ligger som perler på en snor der hen ad, og som er fyldt med de mest udsøgte krystal varer.

Tjekkiet har en lang tradition med fremstilling af glas og krystal, som strækker sig tilbage til 1400 tallet. Området med den fineste sand ligger i det nordlige Tjekkiet og var ophav til det verdenskendte bøhmiske krystaleventyr…

Ikke så underligt at området i dag bliver kaldt for Crystal Valley!

Preciosa er en af de førende varemærker indenfor glas og krystalfremstilling, og har du lyst til at lære dem bedre at kende, så klik her:

Læs mere om Preciosa og krystal eventyret

Jeg har hentet et udvalg af de eksklusive smykker, gaver og dekorationer hjem og glæder mig til også at dele dem med dig!

Stifter Deartos

Suzanne Ousbey
Stifter af deartos

En drøm er gået i opfyldelse. Med springet som selvstændig, er min intention og ønske, at gøre din shopping oplevelse til noget særlig! Har du spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. 29 45 28 40