Jeg heder Suzanne og kommer fra Norge. Danmark har været min hjemstavn siden 1995, så hvad er mere naturligt end at starte virksomhed fra min bopæl i Slagelse?  Det at jeg er opvokset i Norge gør at jeg har en tilgang til farver og farvekombinationer som ikke altid er så udpræget i Danmark, dog er jeg også præget af den meget funktionelle og minimalistiske stil som er karakteristik i Danmark.

Jeg vælger de produkter jeg lagerføre med udgangspunkt i egen smag, så det er smykker der afspejler noget som du måske ikke finder i andre forretninger i Danmark.

Mit arbejdsliv har altid været præget af kvalitetssikring og det har altid været med kunden i fokus.

Mit fokus er også vores alle sammens miljø, mindst muligt transport og leverandører med en kvalitets- og miljø politik. Dette er kerne værdier for mig.

Jeg søger ikke kvantiteten, men kvaliteten i oplevelsen med de produkter som jeg forhandler.

Derfor vælger jeg også produkter der er produceret inden for EU. Dermed opnås den bedst mulige kontrol af de sundheds aspekter der kan være ved at bære smykker. De skarpe regler der er inden for EU og i Danmark er sat i fokus når du handler hos DeArtos.

Jeg forhandler kvalitets smykker fra Preciosa som den eneste i Danmark. Det betyder at det kun er de smykker som jeg lagerfører, der kommer til Danmark. De er derfor unikke og henvender sig til dig som ønsker stil og kvalitet til en fornuftig pris.

Udover smykker, forhandler jeg også perler til kreativt brug. Tilsvarende smykkerne, er det Preciosa der er leverandør af perlerne. Perlerne indgår nu også i min hobby hverdag, og jeg har fornøjelsen af at perle armbånd, halskæder og hvad man kan finde på af kreative idéer på hobby niveau.

Jeg håber at du vil tage dig tid til at gå på opdagelse på min hjemmeside. Feedback og spørgsmål er altid velkommen!

Suzanne Ousbey stifter og ejer af DeArtos

Suzanne Ousbey
Stifter af deartos

En drøm er gået i opfyldelse. Med springet som selvstændig, er min intention og ønske, at gøre din shopping oplevelse til noget særlig! Har du spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. 29 45 28 40