Sikkerhed og kvalitet

Kvalitet og en sikker oplevelse, er nøgle ord for mig, derfor har jeg valgt netop Preciosa som min første samarbejdspartner. Preciosa har med sin høje kvalitet og etiske retningslinje, ramt præcis det, som jeg ønsker mig af en samarbejdspartner.

Der er regler om farlige kemiske stoffer i smykker. Det drejer sig især om nikkel, bly, cadmium og kviksølv.

Nøje udvalgte produkter

Alle smykker er fremstillet af nøje udvalgte produkter med henblik på forbrugerens oplevelse og ikke mindst forbrugerens helbred. Alle produkter bliver leveret med certifikat fra Preciosa som findes i smykkeæsken.

Lever op til dansk standard

Det er vigtigt for mig at vælge leverandører, som kan leve op til dansk standard og den standard som jeg selv ønsker, derfor besøgte jeg Preciosa i sommeren 2020, for med egne øjne, at se og opleve virksomheden. Indtrykket var godt og det blev starten på vores samarbejde med formål at tilbyde det danske marked, via DeArtos ApS, smykker af meget høj kvalitet.

EU regulativ og certifikater

Preciosa er en virksomhed som producerer og markedsfører sine smykker inden for EU og er derfor underlagt EU-regulativer.

For nikkel og for bly er der fastsat regler i REACH-forordningens bilag XVI.

Smykker fra Preciosa er dokumenteret via Certifikater, f.eks. Certificate No. 150 0088 T/ITC

Dokumentation fra producenter Materiale og kvalitets certifikat
Materiale certifikat
Kvalitets certifikat medfølger smykkeæske
Smykke certifikat

Sølvstempel