Fortrydelsesret

Fuld returret indenfor 14 dage

DeArtos har besluttet, at det skal være nemt og gratis at returnere varer og få penge retur, hvis du har fortrudt dit køb. Det eneste du skal, er at udfylde en returseddel, samt printe og påklistre en retur label, og vupti – af sted til nærmeste DAO pakke indlevering. Du finder det du skal bruge HER

Betingelser ved returnering

  • Returnering skal ske senest 14 dage fra modtagelse af vare
  • Produktet må ikke være taget i brug (åbnet/brudt emballage) Se også under “Varens stand ved returnering”
  • Udfylde returseddelen med navn, e-mail og tlf. nummer samt oplyse varenavn, antal og returkode.

Vær opmærksom på at du som kunde og afsender, bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens modtagelse og til vi har modtaget den retur.

Ved returnering, reklamationer eller fortrydelse sendes varen til

DeArtos ApS

Rosengade 1

4200 Slagelse

Der modtages ikke forsendelse pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det overfor beskrevet, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret, i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materialet og/eller fabrikationsfejl. Du kan få varen ombyttet eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.

Husk at reklamere i rimelig tid, efter du har opdaget manglen/fejlen. Tjek varen grundigt ved modtagelse.

Følg instrukser som du finder HER, og send varen retur som anvist, så betaler DeArtos forsendelsesomkostningern.

Klager

Som handlende på webshops, har du altid mulighed for klage til for eksempel Center for Klageløsning eller et andet godkendt privat klage- eller ankenævn.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos DeArtos.com.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.